Több mint 20 évig élt megláncolva egy autó hátuljában az oroszlán. Nézd meg hogyan reagál, amikor végre kiszabadítják!

Egy régi, rozsdás furgon hátulja semmilyen állat számára nem megfelelő a lakhatásra, nem beszélve egy teljesen felnőtt oroszlánról.

Sajnos egy Mufasa nevű hegyi oroszlán pontosan oda volt kényszerítve, hogy ott élje életét, egy perui utazó cirkusz részeként.

Csak azért, mert az állatot “érdekesnek” tartják, nem jelenti azt, hogy kötelesek szórakoztatni az embereket.

Főleg akkor, ha még az alapvető ellátást sem kapják meg. Mégis sok állat van, amelyekkel nem törődnek, legyen szó cirkuszról, állatkertről vagy bemutatókról. Ezek a szegény teremtmények kénytelenek apró ketrecekben élni, és soha nem tapasztalhatják meg azt a csodálatos életet, amit megérdemelnének.

Mufasa 20 évet töltött megláncolva az autó hátuljában, és akarata ellenére így kellett élnie!

De 2015-ben a dolgok jobbra fordultak Mufasa számára, amikor az Animal Defenders International megmentette több hónapnyi kemény munka után. Nyomon követték őt, miközben a perui cirkusz leállításán dolgoztak.

Már nem szembesül a bizonytalansággal, az állandó utazással, és azzal a rengeteg kíváncsi tekintettel. Ehelyett végül megkapja az esélyt arra, hogy az utolsó néhány éveit a szabadban tölthesse, ahol védett és képes arra, hogy szabadon mozoghasson, amerre csak kedve tartja, és ez gyönyörű!

loading...

Itt megnézheted Mufasa megható történetét!

Forrás

loading...

Mi a véleményed?