Ő itt Titus, egy Pitbull aki annyira ritka, hogy csak egy van belőle a világon.

Valószínűleg amikor először megláttad a képet, azt gondoltad, hogy egy gepárdot látsz. Igazam van? Én is ugyanezt gondoltam. Első pillantásra Titusról mindenki azt gondolja, hogy egy gepárd, de Titus valójában nem az, aminek látszik…

Az emberek nehezen hiszik el Titusról, hogy ő egy igazi kutya. Sokan csak azután hallottak róla először, miután a róla készített fényképek vírusként elterjedtek az interneten.A valóságban Titus egy pitbull, egy ritka, sőt egyedi albán pitbull és sehol nincs hozzá hasonló állat a világon.

Ez a kutya fajta annyira ritka, hogy csak egyetlen élő bizonyíték van arra, hogy valamikor ez a fajta is létezett, és ez maga Titus.

Sokféleképpen lehet a kutyafajtákat keverni, de szinte lehetetlen egy gepárd megjelenésű kutyát tenyészteni. Titust valóban nehéz lenne megkülönböztetni egy vadmacskáktól. Azt mondják, hogy valamilyen mutáció állhat a háttérben.

Sokan félnek tőle mivel tényleg egy vadállathoz hasonlít, pedig T. nagyon barátságos és ugyanolyan ártalmatlan, mint a többi kutyafajta.

Neked is van olyan kutyád, amelyik ritka fajból származik és szeretnéd megosztani? Ha szeretnéd, hogy mások is tudomást vegyenek róla, akkor a cikk alján kommentben a többiekkel is megoszthatod!

loading...

Oszd meg Titus történetét barátaiddal ha kíváncsi vagy, mit gondolnak róla!

Forrás

loading...

Mi a véleményed?