Legbizarrabb dolgok, amiket az emberek a szüleik házában találtak

A legtöbben szeretünk gyűjtögetni, még ha nem is szeretjük bevallani magunknak sem. Mindenféle kacatot, limlomot képesek vagyunk felhalmozni, mert megtetszik benne valami: vicces, dekoratív vagy éppen teljesen abszurd. És ez a gyűjtögető tulajdonság az évek múlásával egyre csak nő. A nem mindennapi személyiségek képesek olyan dolgokat is beszerezni, amiket el sem tudunk képzelni, hogy ki és milyen céllal álmodott meg annak idején.

Mostani válogatásunkban olyan eseteket mutatunk be, amikor az emberek megmutatták, a szüleik milyen abszurd és/vagy vicces, és/vagy félelmetes dolgokat képesek otthon tartani. Némelyiknél még mi is dobtunk egy hátast, pedig sok mindent láttunk már! 😀

Monocikliző figura, aki a WC-papír gurigán egyensúlyozik.

Egy anatómiailag teljesen hiteles oroszlán, ami egy üveg dohányzóasztal lábaként funkcionál.

Ez.

Egy lovag páncélja, egy Shakespeare-szobor ami egy rejtett ajtót nyit ki egy könyvespolc mögött és egy óriási pingvin.

Még felnőtt koromban is kiver a frász ettől az ijesztő falótól.

Egy hasbeszélő bábu, amit apám azért rakott az ablakba, hogy elriassza a madarakat. Mondanom sem kell, hogy a családunkban senki sem hasbeszélő.

Egy gyerekeknek szánt lámpa. Valaki úgy gondolta, hogy a gyerekek nem fognak félni a sötétben, ha egy démoni szemekkel rájuk meredő sátáni kutya őrzi az álmukat.

Játékbabákból épített karácsonyfa.

Ez a gyöngyszem.

Amikor a sógorom átjön anyámékhoz, mindig eljátszadozik anyu Star Trekes akciófigura-gyűjteményével, és kíváncsian várja, hogy mikor veszi észre, hogy valami nem stimmel… 😀

1 2

loading...

Mi a véleményed?

loading...