Íme, 16 szívderítő tény a nagyvilágból, amely a te szívedet is melegséggel tölti el

Időről időre szükségünk van szívderítő, boldog hírekre, hogy helyreálljon a lelki békénk a sok szörnyűség után, ami a világban történik. Nem véletlenül kerül minden híradóba egy újszülött kiselefántról vagy hasonló cukiságról szóló tudósítás: meg kell mutatni, hogy a világban nemcsak rossz, önző, katasztrofális dolgok történnek. Ezúttal mi leszünk a ‘cuki kiselefánt’, vagy legalábbis a róluk tudósító híradós: egy jó adag aranyos, megmosolyogtató tényt hozunk nektek, amelyek melegséggel töltik el a szívedet ezeken a fagyos napokon is.

Egy motoros banda 1995-óta azzal tölti a szabadidejét, hogy sz*xuálisan zaklatott és/vagy bántalmazott gyerekeket kísérnek a bíróságra, hogy még nagyobb biztonságban érezzék magukat az áldozatok.

Bill Gates kb. 28 MILLIÁRD dollárt költött jótékony célokra 2007 óta.

Miután kirúgták a Disney World-ből, a milliós végkielégítéséből Harris Rosen egy egész napos programot szervezett a rászoruló floridai gyerekeknek.

Az olasz kormány minden 18. életévét betöltő fiatalnak 500 euró értékű ,,kulturális adományt” ad, melyet színházakra, utazásokra, koncertjegyekre válthatnak be.

Az Országos Vérellátó Szolgálat SMS-ben értesít bennünket, amikor az általunk adott vért felhasználták valahol az országban.

A Fukusimai atomerőmű-katasztrófa után, amikor mindenki elmenekült, egy férfi, Naoto Matsumura nem volt hajlandó elköltözni, hogy etesse és gondozza a faluban hagyott állatokat.

Micimackó eredeti szinkronhangja (Jim Cummings), szabadidejében beteg gyerekeket hívogat és telefonon beszélget velük.

Németországban aprócska kerítésekkel védik az autók elé ugráló békákat.

1868-ban Liechtenstein 80 katonát küldött háborúba, de végül 81 tért haza, mert összebarátkoztak egy olasz katonával, aki Liechtensteinbe szeretett volna  költözni…:D

1 2

Mi a véleményed?

loading...