Íme 16 kép, amelyekről sosem hinnéd el, hogy Photoshop nélkül készültek!

Hiszed vagy sem, de ezeken a képeken semmiféle utólagos manipulációt nem végeztek el, mindegyik fotó száz százalékban valódi. Biztosan sokan fognak kételkedni az eredetiségükben, de higgyetek nekünk: bár úton-útfélen photoshopolt, effektezett és filterekkel ellátott képekkel találkozunk (még ismerőseink profilképei is általában átesnek kisebb-nagyobb szépészeti beavatkozáson), ezek a képek nem tartoznak közéjük.

A felvételek bebizonyítják, hogy ez élet és a természet a legnagyobb Photoshop. Rugaszkodjunk el egy kicsit a megszokott dolgoktól, hétköznapi jelenségektől, és ámuljunk el azon, hogy mire nem képes az ember és ez a hihetetlen bolygó.

A kép 2010-ben készült, Új-Zélandon. Egy Richter-skála szerinti 7,1-es erősségű földrengés deformálta így el a síneket.

psnelk15

Ez nem egy jelenet valamiféle tengeri szörnyes horrorfilmből. Az óriási moszatokat felkavarták a hatalmas hullámok.

psnelk14

A képen egy hibrid állat látható, amely egy zebra és egy ló szerelméből született…

psnelk13

Egy Angliában található víztározó, a Ladybower vízelvezető tölcsére

psnelk12

Egy vulkánkitörés után kinyílt hibiszkusz, Szumátrában.

psnelk11

Fotó az Üvegstrand nevű, különleges tengerpartról. A terület húsz éven át szemétlerakóként működött, a tenger ereje pedig az üveghulladékokat szép lassan kaviccsá alakította.

psnelk10

A fotó egy közvetlenül a reptér mellett található strandon készült, a Maho Beach-en. A Karib-tengeri szigetre érkező repülők felfoghatatlanul alacsonyan repülnek a strandolók felett. Lenyűgöző látvány, de a zavartalan pihenés nem feltétlenül garantált… 🙂

psnelk9

A világ legnagyobb hengeres akváriuma a Radisson Blu Hotelben, Berlinben. Az akvárium egymillió liter sós vízében többféle trópusi halfaj él.

psnelk7

Egy terepjáró “lenyomata” egy kemény téli napon Amerikában.

psnelk6

1 2

Mi a véleményed?

loading...