A papagáj azt mondja az őt megmentő tűzoltónak hogy “menj a francba”
Jessie a papagáj felrepült a London északi részén fekvő családi ház tetejére és nem tudott lejönni onnan.

Az állat ezért három teljes napot töltött a tetőn, sem a családtagok sem az állatmentők nem tudták lehozni onnan a madarat, írta a Metro.

A család végül is úgy látta jónak, hogy kihívja a tűzoltókat. Az egyik munkatárs fel is ment a tetőre, de úgy tűnt ez elég negatív hatással volt a madárra. Amikor férfi megpróbálta lehozni onnan őt, madár trágár kifejezéssel válaszolt a mentési akcióra.

Igaz, hogy a gazdi megkérte a tűzoltót, monjda a papagájank azt, hogy “szeretlek” mert ezzel le tudja majd csalogatni őt, a trükk nem vált be.
Mikor a férfi közelebb merészkedett ahozzá a madár durván a a ‘fuck off- menj a francba! felkiáltással válaszolt.

– Rájöttünk, hogy a madár iszonyatosan tud káromkodni és majd megszakadtunk a nevetéstől, mondta Chris Swallow tűzoltó a Metro-nak.
Aztán kiderült, hogy a tulajdonos görögül és törökül is tud, a tűzoltó megpróbálta ezeken a nyelveken is lecsalogatni a madarat de nem sikerült.

A madárról kiderült, hogy nemcsak csúnyán beszél, még válogatós is. Amikor már belefáradt abba, hogy trágár szavakkal illesse a tűzoltót, azt is megtudták róla, miért van fenn a tetőn már három napja.

Jessie ugyanis egy idő után átrepült a tető másik részére, majd szépen odarepült gazdijához, aki a kertben állva figyelte az eseményeket. A madár egyszerűen csak önfejű, válogatós állat volt.

loading...

Jessienek egy idő után visszatért a jókedve és amint a lenti filmben hallhatjuk, meg is köszöni a tűzoltónak a segítséget.

loading...